precis som innan i veckan; fika på g

Jag är nog ganska tokig i att fika, men det har jag berättat innan. Jag tycker det är så mysigt och det är precis därför det blev en fika idag också. Emmylie hörde av sig och frågade om jag ville fika med henne och Matilda, såklart så sa jag "ja". Jag gick ut en snabbrunda med Oden (min söta vovve) och sen bar det av mot stan. Väl där så blev det Snuggles - minibulle med smör, ost, skinka, tomat, lök och gurka, chai latte och till efterrätt en bit paj.

En riktigt trevlig fika, precis som alla andra nu i veckan. Det roligaste var att precis efter att vi hade fikat så skickade Therese ett sms och frågade om jag ville fika med henne och Emma. Jag är Fik-Kvinnan. Jag är den som alla känner igen på fikaställena och när de inte ser mig ute på ett ställe så tror de att jag är sjuk för: "Hon fikar ju alltid, hon missar aldrig ett fikatillfälle."
Dock fick jag säga nej till Therese och Emma, jag mådde inte så tipp topp. Därför gick jag hem, lade mig i sängen och läste lite.

Min goda lunch. Ser det inte gott ut? :)

Jag och Matilda, det ser ut som jag dissar henne men så är inte fallet. Jag ser bara en snygg kille som står i kassan ;)

Trackback
RSS 2.0