Semifinal 1 Yif-Drott

Nu är det dags att inta ståplatsen i ÖP-hallen ännu en gång. Nu ska semifinalerna börja och det görs med en hemmamatch. Bäst av 5 vinner och jag hoppas med hela mitt hjärta att YIF vinner tre av de matcherna mot Drott.
På YIF's hemsida så skriver Jörgen Hansson om vad som behövs för att YIF vinna, detta är enligt honom de tre pelarna i en lyckosam vinst:

"Passion. När passionen är som störst hos White Angels så kan de rubba berg. De drar då med sig resten av publiken och i sina bästa stunder blir det så passionerat som det var i senaste matchen mot Hammarby. Publiken bar fram sitt lag och gav spelarna stående ovationer tre minuter innan matchen var slut. Det är passion.

Glädje. Att spelarna visar glädje smittar av sig på publiken. Då får vi se spelarna göra high-five efter ett bra försvarsjobb. Då spricker leendet upp efter ett läckert mål. Leo ler med hela ansiktet efter att ha gjort en trippelräddning. Och publiken ler och mår bra på läktarplats. Delad glädje är dubbel glädje. Vi kan inte får för mycket av den varan.

Kampanda. Ett kärnvärde för en YIF:are. "Ingen skall komma över bron i ÖP-borgen". Här kämpar man tills man bärs ut på bår. Man sticker in näsan i varje lucka. Bekvämlighet finns bara på ett ställe i ÖP-hallen, det är i omklädningsrummet efter matchen. Varje nytt anfall är som en ny match, den skall vinnas genom kampanda. När publiken får se en helgjuten kämpainsats så belönas man som spelare med stående ovationer. Vilja slår klass, så kampanda är ett måste.

Nu plockar vi fram de tre egenskaperna till matchen mot Drott. YIF skall till final!"
/Jörgen Hansson. Yif.se

HEJA YIF!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0