Filmtips!!

En av de bästa filmerna jag någonsin sett, The Triumph (The Ron Clark Story), går just nu på kanal5. Den handlar om en lärare som vill förändra en klass. Klassen består av barn som tappat hoppet och inte längre bryr som om skolan. Nu försöker denna lärare, Ron Clark, skapa förändring och få dessa ungdomar att förstå att de kan ha en framtid - bara de gör sitt bästa.

Det är en hjärtskärande historia om hopp och kärlek. Detta handlar även om hur samhället glömmer en del människor enbart för att de kanske inte visar någon vilja - ibland måste man pusha på för att det ska bli bra.

Om ni inte ser den på TV idag så hyr den, det är en film med ett bra budskap som får mina tårar att falla. Det handlar om att lyckas även om man har alla odds emot sig, man måste chansa för att vinna.
Denna film är verklighetsbaserad och det gör den ännu bättre, för då förstår man att det finns människor som verkligen har det såhär. Det krossar en bit av mitt hjärta att förstå hur dåligt vissa har det - denna film ger en förståelse!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0