nostalgi stavas F-E-R-N-G-U-L-L-Y!

När jag var nio år så såg jag en film jag aldrig kommer glömma. Den handlade om en älva som skulle rädda en skog från att bli nedhuggen. Fast jag glömde vad filmen hette och i sju år så har jag försökt komma på vilken det var. Jag har frågat vänner och min familj men ingen har vetat vilken det var. Fast idag blev min bön besvarad, när jag fikade med Emmylie och Elin så berättade jag vad jag mindes från filmen. Vi pratade nämligen om den på jobbet men ingen visste vilken det var. Alexandra trodde att jag hade hittat på storyn själv, Anderas hade ingen aning om vad jag pratade om och Peggy kände igen det från en bok.

Back to the story, jag berättade vad filmen handlade om och Emmylie visste direkt vilken jag pratade om. Fast varken hon eller jag kom på vad den hette. Så jag använde mig av facebook och då kommenterade en vän att den hette Ferngully - den sista regnskogen.

Nu känner jag mig riktigt glad och jag försöker hitta filmen, fast det är inte så lätt eftersom den kom ut 1992. Sedan tror jag att chansen är minimal för att någon som vill sälja sin film läser min blogg, men jag hoppas verkligen på det. För det var verkligen nostalgi för mig, den är så fastklistrad med min barndom att det inte ens går att förklara. Det gjorde verkligen min dag, att jag efter sju år fick reda på vad filmen hette. HAPPY MIKA!!

Har någon av er sätt den?
Tyckte ni om den?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0