bokdröm


När jag äntligen har blivit framgångsrik och äldre så ska mitt vardagsrum se ut precis på detta sätt. För mig så finns det inget bättre än böcker, böcker och såklart musik. Att få sitta i ett fint belyst rum med en bok som får en att besöka en annan värld är något av det bästa som finns. Att bli någon annan och förstå att man faktiskt inte alltid är ensam här i världen, det finns någon som förstår.

En bok kan få en att känna något som man inte visste fanns, de kan få en att sakna något som man inte trodde man behövde. Det kan vara något simplet men även något livsavgörande, en sista bit som inte riktigt har hittat sin plats ännu. Jag trodde aldrig att jag skulle vilja ha någon vid min sida, en individ som gör mig till en bättre människa. Jag har aldrig sökt efter den biten i mitt liv eftersom jag aldrig har velat ha det, för mig så har just den delen av livet varit överskattad. Fast på sista tiden har jag funderat och förstått att även jag behöver den delen för att bli lycklig. Dock så är uppenbarelsen lättare att få än att hitta just det som kommer göra en lycklig.

Fast mina böcker dämpar en del av den saknade då de kan få mig att känna just de känslor som jag aldrig har rört vid innan. De kan göra mig känslosam och nostalgisk, glad och förväntansfull. Så när jag har kommit på plats här i livet så ska jag skapa ett rum fyllt av böcker, precis som det ovan. För mina böcker är just nu min stora kärlek.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0