är våren äntligen här?

När jag vaknade imorse och tittade ut genom fönstret så blev jag glad när jag för första gången detta året såg en helt blå himmel utan ett enda moln som skymde solen. Jag kände redan då hur min kropp fylldes av värme och glädje. Våren plockar verkligen fram det bästa ur en!

Dock så hamnade det vackra vädret i bakgrunden när jag försökte resa mig upp. Ja, jag försökte men det gick inte. Jag kunde inte röra mig utan att känna extrema smärtor i ryggen - det var som om någon tog alla kärl på högra sidan av ländryggen och tryckte ihop dem. Jag har haft problem med min rygg i snart sju år men jag har inte haft såhär ont på två år. Jag trodde verkligen inte att jag skulle kunna resa mig upp, men efter lite olika manövreringar så kom jag upp. Fast det gör ont när jag går, sitter, står och böjer mig. Herregud, jag håller på att dö!

Nu äter jag lite lunch och snart ska jag ta på mina inlines och åka en runda. Jag har inte provat mina nya än och eftersom det är riktigt fint väder, dock så tror jag att det kanske inte kommer vara fint väder hela dagen. Så jag ska ta vara på den tiden jag har i det vackra vädret.

Vad ska alla andra göra idag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0