gamla texter

När jag städade hos pappa för några dagar sen så hittade jag en del papper som var mina. Nu har jag kollat igenom det mesta och jag är förvånad över hur lite jag har förändrats. Jag hade skrivit ner ganska mycket av mina tankar och känslor som jag kände då. Detta är inte något jag skrivit för ett halvår sen, detta är texter och stycken som är minst fem år gamla - saker jag skrev när jag gick på högstadiet.

En del av det är nästan jobbigt att läsa, känslor som krossar mig ännu en gång. Jag behöver inte gå in på allt men jag mådde inte bra när jag gick på högstadiet, det var de tre värsta åren i mitt liv. Fast jag har gått vidare och nu mår jag bättre, men när jag hittar saker som dessa så tänker jag tillbaka på den tiden - det framkallar samma känslor om och om igen.

Jag har även kommit på att jag älskade att skriva låtar, något som jag inte var så värst duktig på. Jag älskade även att skriva på engelska eftersom jag tyckte det lät bättre, så mycket av det jag har hittat är på engelska. Haha, jag skrattar när jag läser det för jag kunde verkligen inte stava på engelska. Fast det gör inget eftersom jag minns det så väl när jag skrev det och minnena får framtiden att ljusna.

Något av det jag skrivit(ingen redigering, ni får stå ut med stavfelen):
"I can't be like you,
why can't you understand that?
I don't want to be like you,
hated my my dother.
You have to chous,
a life with me of by yourself.

I can't talk to you,
because you don't lissen.
I can't help you,
because you won't lett me in.
Please lett me help,
but don't turn the words
."

"I see you every day,
but you don't look my way.
I smell your expensive perfume,
and I know you won't love me.
Now and forever
."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0