nya Willys

Egentligen så hade jag inte planerat in något idag men min bror ringde mig vid ett och frågade om jag ville följa med honom till Willys. Eftersom jag inte hade något annat för mig, och inte varit på Willys efter de flyttat, så var det en självklarhet att jag skulle med. Blev ganska besviken över hela konceptet och jag tror att det i grund och botten handlar om att när man väl kommer in i en rutin så känns det konstigt att bryta den. Fast jag blev glatt överraskad när Kim frågade om jag ville följa med honom, det händer inte ofta.

Efter det hade jag följe med honom eftersom jag var tvungen att köpa ett månadskort på Skånetrafiken nere vid stationen. Även om det regnade så var det skönt då det har varit så sjukt kvavt idag. Jag fick ta en dusch när jag kom hem eftersom jag svettades riktigt mycket, ofräscht och inte så hälsosamt.

Nu ska jag snart äta middag, läsa lite och sen cykla till IP. IFK Ystad spelar mot Blentarp om jag inte har helt fel för mig. Pappa ska på middag innan så jag ska möta honom där nere innan matchen. Det är helt okej, även om jag inte riktigt tycker om hur en del där nere tittar på mig när jag är själv. Om jag hade kunnat läsa deras tankar så hade det nog varit något i stil med; "Oj, du borde inte vara här själv utan din pappa. Herregud, vad är det som har gått fel?!" Haha, lite komiskt men jag tror verkligen att vissa tänker så.

Vad ska alla andra göra en fredag som denna?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0