stolt


Bilden ovan är en som Stephanie tog när hon och jag skulle göra vår lilla kompost och grävde efter maskar ute vid en damm som ligger i Ystad. Nu tror ni kanske att vi har blivit galna som tar foto på grodor och gör småkomposter - fast vi gjorde de faktiskt av en bra anledning.
Idag redovisade vi nämligen vårt arbete om ett mål vi själv har valt från en läroplan, vårt handlade om att barn ska visa omsorg om deras närmiljö och miljön i vidare perspektiv. Därför byggde vi upp en temavecka och gjorde en liten kompost i en glasburk för att kunna visa de andra i klassen.

Det gick riktigt bra och jag är verkligen stolt över det arbete jag och de andra i gruppen har gjort. Läraren verkade tycka det var väldigt bra och avslutningsvis så sa hon: "Visst skulle man vilja vara med på denna temavecka?!" Sen log hon bara mot oss på ett väldigt genuint sätt. Hon tyckte även att vi hade använt oss av bra fakta och bra metoder, alltså en väldigt bra redovisning.
Nu njuter jag av detta och förtränger i någon timme att jag har en tenta som ska in på måndag som jag inte har börjat på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0