thathipsterporn


ThatHipsterPorn

Något som jag aldrig har förstått mig på är varför vi är så pryda i Sverige. Samhället har skapat en norm som gör att det inte är helt okej att prata om saker som borde hållas bakom stängda dörrar, så som nakenhet och sex. Personligen så tycker jag att den nakna kroppen är något av det vackraste som finns - det är den mest naturliga konst vi människor har. Tyvärr är det många som inte håller med mig.
Fast jag skäms inte över att prata om sex, ett samtalsämne som jag och mina vänner älskar. Det är något naturligt och i bästa fall något vackert och riktigt passionerat. Jag förstår inte varför många tycker det är obekvämt att prata om just sex. Jag menar inte att alla ska sitta och berätta om sina mest privata delar av sitt sexliv - men att prata om det i allmän ton är något jag tycker är helt normalt.

Ovan ser ni foto från en sida som jag följer, det är lite som en tumblr där fotona oftast involverar nakenhet. Jag följer och tittar inte på dessa foto för att jag är en sexgalning eller något liknande, jag tycker helt enkelt att de är väldigt vackra. Jag uppskattar skönheten och ser dessa foto som konst - inget annat. För om ni ska vara helt ärliga mot er själva: kan ni inte ens hitta en liten glimt av skönhet i bilderna ovan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0