vegetariska nuggets och grönsaker

Enkelt och gott.
Det bästa med denna rätt är att man kan byta ut både grönsaker och såsen mot något annat. Vill man ha en frsik och nygjord salld till istället så är det klart att man kan det. Exprementera gärna!

Du behöver:
Vegetariska sesamnuggets
frysta grönsaker (blandning av blomkål, sockerärtor, ärtor och morotsskivor)
brysselkål
valfri sås (jag valde bearnaisesås idag)
rädisor

Såhär gör du:
1. Lägg nuggets på en ugnsäker form och in i ugnen på 175ºC i ungefär 20 minuter.

2. Häll grönsaker i vatten och sätt på hög värme.
3. Blanda såsen och sätt på låg värme.

4. Känn efter lite då och då för att se om grönsakerna är klara.
5. Låt såsen koka upp och ställ åt sidan.
6. Skölj av och skiva rädisorna, lägg upp på tallrik.
7. Häll av vattnet på grönsakerna när de är klara (man ska med lätthet kunna sticka igenom en gaffel), lägg sedan upp dem och nuggets på tallriken.
8. Häll över såsen.
9. SMAKLIG MÅLTID!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0