Sverige - Danmark, första halvlek

Det var ingen överrakning när startelvan presenterades, de var alla självklara för mig. Alla från Nilsson i baklinjen till Larsson i anfallet. Det som var minst överraskande var Zlatan och Henke tillsammans återigen på anfallsposition mot Danmarks backar och målvakt. De har gjort succé innan, kan de göra det igen?

Första halvleken har varit väldigt lika mellan lagen. De har båda haft målchanser fast ännu har det inte lett till något mål. Henke Larsson hade redan en chans efter 3 minuter när Zlatan passade in till honom, och direkt efter så hade Agger (dansk back) chans när det var hörna.

Danmarks största chansen var nog när Olsen (tror det är så han heter) nickar mot mål och Isaksson gjorde en fantastisk räddning i nedre högra hörnet. Sverige största möjlighet var när Zlatan gjorde ett perfekt inlägg mot mål och där fanns både Henke och Källström.

Ja det har verkligen varit en jämn första halvlek och båda lagen har kunnat göra mål, fast just nu står det 0-0. Fast med detta spelat så tror jag att Sverige har större chans att vinna. Nu ska jag återgå till andra halvlek, uppdatering kommer om ungefär 45 minuter. Stay tune...