you had me at hello.


Jag är glad, det finns inte riktigt så mycket mer att säga än just det. Jag har tagit ett steg, eller två, mot en del av min framtid som kanske kan ge mig så mycket mer. Det känns bra och jag är nöjd, detta är början på något nytt.

Idag var jag på körskolan och gjorde ett syntest, det gick väldigt bra. Sen följde jag Emma W till stationen och så satt vi där i ungefär en timme och pratade - det kändes skönt att prata med en partisk person. Nu har jag precis kommit hem och packat ihop lite saker, ska snart möta pappa. Vi ska gå på stan, fika, shoppa lite, lämna och hyra filmer plus prata om allt mellan himmel och jord. Jag är så glad att jag har min pappa, jag är så glad att jag har underbara vänner och just nu är jag väldigt glad att jag lever.

Till och med jag börjar fråga mig vad som har hänt. Det var precis som om jag vaknade med en ny attityd och det känns underbart. Nu ska jag bara njuta av den lugna tiden mellan sol och regn, för vad som helst kan hända - fast nu tänker jag bara på att livet är ganska bra underbart ibland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0