två vita helger

Jag förstår det knappt själv men jag har inte festat på två helger. För en del så låter det som a piece of cake, men för mig som har levt för att socialisera mig på helgerna har nu börjat bygga på ett litet tomrum i mig själv. Fast det känns bra, det gör verkligen det. Jag har börjat prioritera annorlunda och hittar andra meningar med livet än att supa mig full varje lördag och vara bakis på söndag.

Denna sommar kommer bestå av lugna kvällar på stranden med engångsgrillar, kött, sallad och trevligt sällskap. Visst ska jag festa till det lite extra då och då, men just nu ser jag inte så stor mening med att göra det varje helg, jag sparar hellre de pengarna.

Eftersom jag ska jobba på lördag så innebär det att jag inte kommer dricka på Elins student som jag ska till på fredag. Det känns lite tråkigt att varken kunna fira med henne på riktigt eller följa med till Öja, men jag behöver verkligen pengarna så jag måste välja det i första hand. Fast jag ska ändå till hennes mottagning och försöka göra hennes student ännu bättre, jag vet själv hur underbar min student var för snart ett år sedan.

Ja, alkohol är inte längre en lika stor del av mitt liv. För er som inte känner mig så kan ni inte riktigt veta hur det var innan, för er som faktiskt känner mig så vet ni precis hur det var. Jag har förändrats och det förvånar mig inte om jag faktiskt inte rör en droppe alkohol förrän jag fyller 20(den 31 juli). Det är inget jag har planerat, men vi får helt enkelt se vad som händer.

Nu ska jag vila lite, lyssna på musik och sedan ska jag träffa Linn. Söndag innbär alltid Triangeln för att äta en gyrossallad och sedan Espresso house för att ta en frapino. Vi hörs♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0