valborg

Igår var det valborg, en högtid som jag egentligen inte förstår mig på. Fast precis som 90% av Sveriges befolkning så firade jag detta med några vänner. Det började med att jag som vanligt stressade för att hinna bli klar med allt innan jag träffade Linn. Stressad och halvsvettig träffade jag henne på stationen och då gick vi hem till Michelle och Per. När vi kom dit blev det snack, skratt och påbörjning av maten. Elna, Björn, Fredrik och Ola kom lite efter oss och sen började festen.

Det är något av det sjukaste jag varit med om. Det var skratt hela tiden, bra musik, många drinkar och helt plötsligt var Björn borta. Ja, han försvann verkligen. Jag trodde att han hade gått ner till havet och badat eller något, men vi letade överallt utan att hitta honom. Tillslut ringer Björn till Fredrik och berättar att han åkt hem till Tomelilla. Det var helt sjukt, där hade vi letat som galningar och så hade han åkt hem och lämnat sin Iphone hemma hos Michelle. När vi pratade med honom idag så minns han inte varför han åkte hem, hur han kom hem och att han hade ringt Fredrik. Ja, ibland har man lite extra roligt.

Efter hemmafesten drog vi till Kingsan och det blev lite som det blev. Jag hade riktigt roligt och jag säger tack till alla som gjorde kvällen så speciell. När jag vaknade imorse var jag lite förvirrad och när jag sedan kände hur någon rörde på sig bredvid mig så blev jag rädd. Sedan mindes jag att Linn hade sovit över. Hon+Jag+90:säng=Något väldigt konstigt.
             Vi vaknade, snackade, skrattade och sedan gick vi till Triangeln och åt - det är helt klart vårt nya ställe. Vi betedde oss som om vi var fulla eller höga, vi kunde inte sluta skratta. Efter det gick vi till Espresso house, köpte något att dricka och sedan satte vi oss på en bänk på stortorget. Tillslut var det dags för Linn att åka hem, så jag följde henne till stationen. Ett bra slut på 24 timmar av total galenhet. I LOVE IT!


Kommentarer
Postat av: Linn

Hahhaahahah, så jävla underbaaart galet kul :D Sitter och skrattar nu :D herre min gud. En kväll man aldrig kommer att glömma! (L)

2010-05-01 @ 15:54:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0