något saknas

tomheten går inte att beskriva.
sängen känns bara så kall och stor, som om något fattas.
det finns en saknad under täcket,
han är inte här.


the notebook

Jag har precis sett filmen Dagoboken och nu gråter jag som ett litet barn.
Att få vara med om en sådan kärlek, det är nog en på miljarden.
Jag vill bara känna en glimt av den, förstå vad äkta kärlek egentligen är.
En film alla borde se, kan inte beskriva den på annat sätt är speciell, romantisk och fantastisk.
Slutet är magiskt! ♥


my heart belongs to you.


05.15

Det borde vara brottsligt att gå upp såhär tidigt. Jag har nu varit vaken i snart en halvtimme och det känns som om världen ska gå under. I mitt lilla huvud så inbillar jag mig att kylan kommer ta död på mig om jag går ut genom dörren. Därför har jag nu plockat fram vinterjackan och alla kläder jag äger. Okej, kanske inte riktigt alla kläder men idag gäller det att klä sig fint men varmt. Efter dagens redovisning och föreläsning så ska jag och min grupp gå ut och äta, för att småfira vårt första arbete som vi gjort klart.

Nu ska jag värma mig i sängen en stund till, bre en macka med ost och sedan njuta av morgonen så gott det går.

thoughts

Jag är en tänkare. Jag tänker överallt, hela tiden - ibland precis lagom, oftast lite för mycket. Varenda liten sak analyseras i mitt huvud och jag skapar ett slags kaos trots att det kanske bara handlar om en bagatell. Sådan är jag, en tänkare i allra högsta grad.

Just nu tänker jag faktiskt inte så mycket, konstigt nog. Jag har hamnat i en ovanlig svacka som jag inte riktigt är van vid. Ibland, väldigt sällan, så stänger min hjärna av och då blir jag helt blank. Klart att det fortfarande flyger runt en massa tankar men jag kan inte riktigt få ett grepp om dem. Jag ser dem genom ett fönster och jag vet inte riktigt om det är verklighet eller fantasi - det är bara konstigt.

Nu borde jag återgå till verkligheten, dock så trivs jag just nu mycket bättre i mina tankar.
De skapar ett kaotiskt lugn.

höst


Jag tror att denna höst drar med sig upplevelser, tankar och känslor som jag aldrig har varit med om innan.
Just nu känns det bra, riktigt bra.
Jag ska dansa till bra musik av bland annat Säkert! och Ratatat med vänner som jag tycker om, jag har skolan som tar upp en del tid vilket jag älskar och jag förväntar mig en massa myskvällar framför tv:n med tända ljus, varma filtar och sällskap som jag faktiskt tycker om riktigt mycket.

Detta är förändringens höst!

Kate Nash - Nicest thing

så jäkla gullig video!
& texten är fantastisk!


He told me about the life long love of his heart,
had a t-shirt on that said we're all gonna die alone.
I still believe that's true,
oh I truly do.

I want you to notice,
I want you to care.
Oh Horatio.


Two Door Cinema Club - Something good can work

jag börjar gilla dem mer och mer.
just denna låt anknyter till något speciellt,
det är vad som gör vissa låtar ännu bättre.

open office


Just nu håller jag på att lära mig Open Office. Ja ni läste rätt, världens mest otekniska människa ska lära sig att använda ett program på datorn helt själv. Dock så har jag hållt på med både word, powerpoint och excel innan men det var ett tag sedan - så nu ska jag försöka återskapa mina minnen från förr i tiden(vet det låter som om jag är flera hundra år gammal).

Nu när jag har börjat plugga så har jag insett att jag inte längre kan förlita mig på Wordpad, ett väldigt dåligt program om jag själv får säga det. Så nu gäller det att komma igång med skrivandet och göra något riktigt fantastiskt tills på fredag. Vill inte sitta hela helgen och jobba, så min deadline är fredag istället för måndag. Fast det är inte så jobbigt, trodde faktiskt att det skulle vara mycket värre i början!

just the way you are.


weheartit.com

morgonsång

om varje morgon hade varit som denna så hade jag varit lycklig livet ut!

när första cidern öppnats, då har festen börjat.

NU ÄR DET FEST!
VI SES I DIMMAN!

trötthet

Jag har inte varit såhär trött på flera månader och just denna kväll så är det fest som gäller. Om ni går på gå-gatan inatt vid ett-tiden och ser någon som har däckat mot en lyktstolpe så är det nog jag. Fast vi kör på och hoppas på det bästa, kan dock erkänna att det jag längtar mest efter är en kycklingrulle med extra vitlökssås!

VI SES I DIMMAN!

friends forever

jag har världens bästa vänner!
här är några av dem;

Vill ha!


denna vill jag ha i julklapp!

helgaktiviteter

Imorgon: skola, fest.
Lördag: fotboll, mys med Söt.
Söndag: mys med Söt, plugg.

Helgen kommer nog blir riktigt fantastisk!

som om en pusselbit saknas.


Jag tycker inte om att sakna någon, som om en del av mitt hjärta inte riktigt är med mig - det finns hos någon annan. De enda gångerna jag känner mig hel är när jag är med den människa som äger en liten del av mig. Utan honom så känner jag mig tom, jag saknar den pusselbit som gör mig till den jag är. Jag tycker inte om denna känsla, att någon kan bestämma hur jag ska må, om jag ska vara sorgsen eller glad - allt beroende på honom. Jag vill inte visa mig svag, de sista åren så har jag klarat mig fint utan att bli sårad. Även om sorgen har träffat mig som en vass pil mer än en gång så har jag ändå alltid haft kontroll. Nu har jag inte det.

Jag är lycklig, tro inget annat. Jag har inte varit såhär glad på väldigt länge och det har inte enbart med honom att göra. Jag har en fantastisk pappa som alltid finns där för mig, han är verkligen min bästa vän. Jag har två bröder som, vare sig de vill erkänna det eller inte, faktiskt älskar mig och beskyddar mig mot allt som skulle kunna såra mig. Jag har underbara vänner som lyssnar och hjälper mig med allt som jag själv inte förstår, de får mig att känna mig glad även om livet inte alltid är en dans på rosor. Jag älskar att plugga och högskolan är verkligen något för mig, jag kommer bra överens med många och allt känns så jäkla bra. Nu har jag även hittat en annan som gör mig glad, någon som jag inte trodde fanns för mig. Han är snäll, ärlig, söt, underbar och ja, han är ganska fantastisk. Han får mig att känna saker som jag inte trodde fan - han får mig att leva. Och tanken på att känslorna är besvarade får mig att sväva på små moln dygnet runt.

Just nu är livet lite av en dans på rosor för mig. Även om min lycka kanske är över imorgon så njuter jag nu. För första gången någonsin så avstår jag inte från kärlek för att jag är rädd för att bli sårad - jag är inte van vid denna känsla, att inte känna någon ångest över mina känslor. Idag är jag glad och jag vill inte tänka på morgondagen, detta är verkligen början på något nytt.

Anledningar till varför jag aldrig skulle kunna rösta på SD!

Katarina Bengtsdotter om barnafödandet i Sverige:
"Självklart kan vi i Sverige föda det antal barn som behövs för att garantera vårt kommande behov av arbetskraft. Detta skulle dock kräva att vi var villiga att ändra våra liv och levnadsmönster och sådant är som bekant inte alldeles lätt. Vi skulle behöva satsa mer på familjen och mindre på oss själva som individer. Sverigedemokraterna kommer att vidta politiska åtgärder för att underlätta ett stort barnafödande i landet."

Björn Söder, Sverigedemokraternas partisekreterare, angående hbt-personer:
"Vad är det som säger att den s.k. normaliseringen slutar med att homo-, bi- och transpersoner (hbt-personer) skall ”normaliseras”? Varför inte personer som begår tidelag (sex med djur) eller pedofili (sex med underåriga)? Dessa sexuella avarter är inte normala och kommer aldrig att vara normala. Normalt är det som vi människor är skapta för, det vill säga att kunna få avkomma och föra släktträdet vidare."

Anna Hagwall om SD's syn på jämställdhet:
"De ständiga attackerna mot och viljan att splittra kärnfamiljens ställning är en av de orsakerna varför kvinnonätverket behövs. De sista årtiondenas överdrivna hävdande av individualism, har skapat ett dåligt klimat för familjen och för barnens uppväxt. Nedvärderandet av kvinnors insatser som mödrar, förhärligandet av karriär och yrkesarbete har matats in i de senaste generationernas medvetande. De splittrande krafterna i samhället är alldeles för starka och i hög grad oemotsagda. Här behövs vi verkligen som en balanserande kraft tillbaka till det sunda förnuftet."

Jag blir rädd när jag läser detta, riktigt rädd.
De tycker att homosexualitet är en sjukdom, i grova ord att man inte borde få göra abort och att vi borde återgå till gamla värderingar om att kvinnor borde vara hemma och ta hand om barnen medan mannen försörjer familjen. Egentligen så gillar jag inte att prata om politik, men jag tycker att alla borde se detta - det är så jäkla sjukt att jag inte ens vet hur jag ska reagera. Jag blir bara så arg!
Citat; HÄR!

feelings right now...


James Blunt ♥


Gud vad jag älskar James Blunt och hans musik!

tjejmiddag och mys


Ikväll ska jag träffa dessa sötnosar på bilden -Jonatan. Detta är nog den enda bild jag har på alla oss fyra tjejer, därför får ni stå ut med den. Fast jag tycker vi är riktigt fina!
Det blir i alla fall mat och Idol ikväll, gud jag behöver verkligen en tjejkväll!


svar på kommentar

Anonym, inlägg: 19 september 2010:
Jag förstår inte vrf alla säger att SD är rasister. dem vill inte på något sätt kasta ut invandrare från sverige. dem vill däremot bromsa det. och det är inte mer än rätt. här finns inte jobb till oss, det innebär då att de kommer levas mer på bidrag och mer arbetslöshet. varför inte hjälpa dem som behöver hjälp på rätt sätt, på deras plats. Här kan dem komma hit och bli svenska medborgare utan att kunna prata svenska, många anpassar inte sig till sverige. vi har röst rätt i sverige, det innebär att man får rösta på det parti vi vill. om jag vänder frågan. vad är ni för folk då? som vill stå emot det VÅRT eget folk har röstat in. ni diskriminerar SD, vad ska vi kalla er för? NI HATAR MÄNNISKOR FÖR ATT DEM INTE HAR SAMMA ÅSIKT SOM ER. SJUKT!

Svar:
För det första så vill jag inte prata politik med någon som inte ens kan stå för vem de är. Man kan själv välja att kommentera som "anonym" men jag tycker det är väldigt fegt eftersom denna person framför ett påhopp mot mig angående mina åsikter. För det är precis vad det är: MINA åsikter! Jag vet att de inte vill kasta ut de invandrare som bor här, de vill bromsa invandringen i framtiden med 90% - det gäller främst asylsökande och något mer som jag faktiskt inte minns. Det är inte det som jag är emot mest med SD utan det är även det faktum att de är emot fri abort och homosexualitet. Läste du ens det jag skrev i mitt inlägg om dem?
Jag skriver även att man får rösta på vad man vill, men jag förstår dock inte hur man kan rösta på ett parti som SD. Du har ingen rätt att sätta ord i munnen på mig, du har missuppfattat det mesta. Jag tycker du ska lugna ner dig, läsa om det jag skrev och omvärdera det - jag har ingen energi över för att prata om detta mer. Jag har uttryck mina åsikter and that's that. Valet är gjort, de är inne i riksdagen och jag får hata det hur mycket jag vill. Precis som du säger så får man rösta på vem man vill och man får även tycka vad man vill, jag tycker att det är hemskt att SD har 20 mandat i riksdagen. Det är MIN åsikt!  

band of skulls.

All my life I've been searching for something
Something I can put my finger on
Maybe I've been living for the weekend
Maybe I've been living for this cyber soul
Every Friday just about midnight
All my problems seem to disappear
Everyone that I miss when I'm distant
Everybody's here

I need love
Cause only love is true
I need every wakin' hour with you
And my friends cause they're so beautiful
Yeah my friends they are so beautiful
They're my friends

Bruno Mars - Just the way you are19 september 2010

Jag tror att alla svenskar kommer minnas den 19 september 2010 som dagen då Sverige gjorde det möjligt för landets befolkning att visa sin rasism helt öppet. En del kallar den sorgens dag, vilket jag förstår eftersom jag alltid har sett Sverige som ett mångkulturellt samhälle medan min syn nu har tvingats förändras då vi har tagit in ett främlingfientligt parti i riksdagen. Jag tror aldrig att det kommer bli som förr, nu är porten öppen för de som skyller alla problem och misstag på en speciell grupp - i detta fall invandrare.

Jag kan bara jämföra detta med Tyskland på 1930-talet. Då var det Hitler som försökte göra landet bättre genom att skylla allt på judarna. Han ansåg att de var mindre värda, precis som de som röstat på Sverigedemokraterna(SD) tycker om invandrare. Det går inte att komma ifrån det, även om vi inte har världens bästa invandrarpolitik så tycker jag verkligen inte att vi ska ge SD någon slags makt alls i Sverige. Det är så jäkla fel och de förtjänar det inte.

Ja, den 19 september 2010 är sorgens dag. Dagen vi beslutade att Sverige inte längre är ett land för alla, att vi tycker vi är bättre än andra folkgrupper. Jag blir så arg, ledsen och besviken.

För att göra allt klart så har jag vänner som röstat på SD, riktigt nära vänner som själv har berättat det för mig. Jag dömmer dem inte för det val de gjort men jag förstår det inte. De får rösta på vad de vill eftersom vi lever i ett demokratiskt land, men jag förstår verkligen inte hur man kan rösta på ett parti som SD - det finns andra partier som förtjänar rösterna. Sedan är det inte bara invandringen som stör mig, de är även emot fri abort och homosexualitet. Det blir bara värre och värre, jag börjar bli rädd. Vart är Sverige påväg?

Jag stödjer i alla fall Aftonbladets kampanj om att vi alla gillar olika. Det finns en facebook-grupp som man borde gå med i och nu tycker jag att vi kämpar för att SD inte ska få något att säga till om, om det så betyder att alla andra partier måste svälja sina skillnader och gå ihop så bryr jag mig inte - SD ska inte få bestämma i Sverige!

Marina and the Diamonds - I am not a robot

Solen skiner på utsidan av fönstret och på insidan sitter jag med datorn i knäet i sängen. Vid sidan om mig ligger en gestalt som andas med lugna andetag. Bröstkorgen reser sig upp, ner, upp och jag hör hur hjärtat slå på insidan. Det kommer ett vinddrag från dörren och gestalet söker sig automatiskt närmare mig för att värma sig. Jag sättet datorn på bordet och kryper ner under täcket. Direkt läggs en varm arm runt mig och ger mig en kram bakifrån. Är det såhär det känns att vara lycklig?

Denna låt innehåller minnet av denna stund, något som jag aldrig vill glömma.
Låten får mig att tänka på Honom och hur bra allt känns,
den får mig att leva som på repeat.

Never committing to anything
You don't pick up the phone when it ring, ring, rings
Don't be so pathetic, just open up and sing

I'm vulnerable, I'm vulnerable
I am not a robot
You're loveable, so loveable
But you're just trouble

Guess what? I'm not a robot, a robot
Guess what? I'm not a robot, a robot

Can you teach me how to feel real?
Can you turn my power off?
Well, let the drum beat drop

pretty girl


Damn, what a goodlooking women. foto: L.Domina.

Jag har verkligen fallit för Lina Domina och hennes fotografier, hon har stor talang enligt mig och jag har beundrat henne ett tag nu. Kolla gärna in hennes galleri, jag tycker hon är riktigt duktig och jag tror att många av er också kommer tycka det.
btw så är hon även liten av en modell själv, här nedan har ni en bild på henne.
she's so cute.

a true friend.

Ibland blir jag förvirrad och tänker konstiga tankar, då finns du alltid där och lugnar ner mig. Jag vet att jag stressar upp mig för ingenting och min puls slår oftast för många slag i minuten eftersom jag alltid har fem miljoner tankar i huvudet. Fast när jag umgås med dig så skingrar du tankarna på något mystiskt sätt, du säger alltid rätt sak vid rätt tillfälle och du brukar banka in i mitt huvud att jag faktiskt är helt okej som jag är.

När jag är ledsen och behöver gråta ut så finns din axel alltid där, även de gånger då jag inte ber om den. Ibland är jag riktigt glad och då är det du som sitter bredvid mig och skrattar åt helt löjliga saker som ordet "uggla" och en massa andra random ting som vi kommer på. Vi kan sitta en hel dag och bara skratta, som om alla problem faktiskt inte existerade och det bara var vi som fanns.

Du förtjänar mer än ett litet blogginlägg men du vet vad du betyder för mig, du vet att du är min bästa vän. Utan dig så hade livet varit så mycket gråare och jag tacka livet varje gång jag inser att jag har ens sådan fantastisk människa som dig i mitt liv. I slutändan så gör du mig glad när livet trycker ner mig mot marken och försöker kväva mig. Du är en av de som får mig att andas igen.

det är precis därför du är världens bästa vän♥

laughing with

No one's laughing at God when they see the one they love hand in hand with someone else
And they hope that they're mistaken.

- Regina Spektor

one love

jag vill vara din en på miljonen

en trevlig helg

Om tjugo minuter får jag besök och det är precis vad som kommer hända denna kväll. Mys och Idol, kanske lite popcorn också. Jag behöver en lugn kväll just nu efter att ha haft så mycket i skolan.
Imorgon är det fotboll och på söndag är det handboll, sen har jag en massa jag måste läsa tills på måndag. Så det är plugg + mys som gäller denna helg.

Nu måste jag hänga in mina kläder.
Vi hörs♥

Gaby and the Guns - en på miljonen

Gud vad bra de är!

spotify


Ja, nu har även jag skaffat Spotify. Jag tror att jag med stor säkerhet kan säga att jag är en av de sista som införskaffat detta. Det finns såklart de som fortfarande inte har det, av olika anledningar, men bland mina vänner och bekanta så har de flesta det. Jag förstår inte riktigt uppståndelsen med det, men förståelsen kommer kanske senare :)

Säkert!

Det är kallt, du får låna min halsduk, du går så misstänkt nära mig
Du har missförstått, jag är inte värd det här jag har ingenting som du vill ha
Det kommer bara leda till nå't ont, ändå
Det kommer bara leda till nå't ont, ändå

Kyss mig inte det kommer bara leda till nå't ont ändå
Kyss mig inte det kommer bara leda till nå't ont ändå.

politik

Jag har aldrig varit intresserad av politik, enda sedan jag var yngre så har det varit det ämne som jag aldrig har lagt tid på. Även om jag borde bry mig, eftersom det trots allt handlar om mitt samhälle också, så har jag aldrig tagit mig tid till att lära mig mer om just politik och vad de olika partierna står för. Fast lite koll har jag nog ändå, jag vet "the basics" - Socialdemokraterna(S) mot Moderaterna(M) och så håller de andra partierna med någon av de båda sidorna - det finns såklart undantag.


Vad jag har hört så är S för "arbetarna" och M för "företagarna". Jag tror faktiskt att det kan stämma om man ser på deras valfrågor och åsikter. Jag kan ju säga att jag på sista tiden har blivit mer intresserad av politik och just nu ser jag faktiskt Utfrågningen(ett program på tv4 där de frågar ut olika politiker om deras åsikter). Det är faktiskt väldigt intressant och jag känner mig redan mer insatt. Jag kan ju personligen säga att jag själv inte vet vad jag ska rösta - inte än i alla fall. Jag kan dock med stor säkerhet säga att jag nog inte kommer rösta på Moderaterna eller något av de partier som håller med dem. Jag har alltid varit lite röd och även denna gång så håller jag mig nog till dem. Jag=Socialdemokrat? Ja, jag tror nog det.

Vad ska ni rösta på?
Vill ni säga det eller tycker ni att det ska vara något privat?


lie.


haha, fuck no - det är inte kärlek.

teatime

något som gör mig lite mindre ledsen.

ledsen.

Jag har tusen tankar i mitt huvud, tusen fel som jag hittar på mig själv. Jag kan med säkerhet säga att det just nu inte finns en enda glad tanke i mitt huvud - allt är infekterat av bitterhet, sorg och ilska. Jag kan inte tänka klart och jag förvränger allt till något värre var fjärde minut. Ibland blir det såhär, när det mesta förvandlas till dimma och jag inte längre ser vägen framför mig.

Förlåt!

i rymden finns inga känslor

denna vill jag se!

Nicholas Sparks

The Notebook
A walk to remember
The last song
Dear John
Letters to Juliet

Jag har tyvärr inte sett de sista två, men jag tror att de är lika bra som de andra. Enligt mig så är Nicholas Sparks ett geni och han borde hyllas. Han skildrar kärlek på ett verkligt och fantastiskt sätt - allt han har gjort är precis sådant som jag älskar. Han visar att kärlek inte alltid är en dans på rosor, att det faktiskt kommer hinder på vägen som kan göra det extra jobbigt - att man kanske inte alltid kan hitta tillbaka till varandra. Han gör det på en enastående sätt som ger mig rysningar.

Nu har jag även beställt min första bok av honom, a walk to remember på svenska. Om jag tycker den är lika fantastisk som filmen så kommer jag köpa de andra böckerna. Tyvärr så är de inte översatta på svenska så jag får ge mig på dem på engelska, men vad gör man inte för bra läsning?! Jag är i alla fall glad att de finns att få tag på, för han är helt underbar och jag tror att böckerna också kommer vara det.

Om jag får välja en favorit så blir det nog The Notebook,
jag tror att det är min favoritfilm genom tiderna.
Är inte helt säker eftersom jag inte minns alla filmer jag sett,
men den ligger på en Topp3 i alla fall. Gud vad bra den är!


jag vill

Just nu vill jag åka jorden runt; se Rom, Athen, New York, London, Tokyo, Paris och alla andra vackra städer som finns runtom i världen. Jag vill inte sitta fast i en skolbänk och läsa saker som jag inte förstår.
Jag vill vara fri.

Skottår

Orginaltiteln är Leap year och jag måste på fullt allvar säga att jag var väldigt kritisk till denna film, men den var faktiskt ganska bra. Även om den är ganska förutsägbar redan från början så var den riktigt söt och mysig. Det är en feel-good-film. Sedan är Matthew Goode så jäkla snygg, speciellt i denna film, jag hade verkligen inte sagt nej till honom :D

Det är inte världens bästa film men den är mysig och riktigt gullig.
weheartit.com

Håkan Hellström - Saknade te havs

min favorit har släppt en ny singel, den 13 oktober kommer en ny platta.
han är lika bra nu som då, gud vad jag älskar honom!


...


Paris

Jag vill besöka Paris.
Jag vill bo på ett mysigt B&B och äta frukostbullar med marmelad på balkongen. Trots min enorma rädsla för höjder så vill jag se ut över Paris från den högsta punkten på eiffeltornet och känna mig mer levande än någonsin. Jag vill åka på en båt i kanalen och se alla vackra hus som ligger precis där vattnet slutar och land tar vid. Att gå runder på gatorna och hitta små smultronställen är också en dröm, att få se gamla hus och uppskatta allt det vackra.
Att få kyssa någon i en gränd en kväll påväg hem från en pubrunda. Att känna en varm famn varje morgon och varje kväll, att inte vara ensam.

Jag vill vara lycklig i Paris.weheartit.com

knyter en knut

Hon snittar fyra timmars sömn per natt men klagar sällan,
extrem på vissa sätt, på andra någonstan mittimellan.
Har alltid undrat vad hon döljer men vill inte fråga,
jag blir så liten när vi ses, jag skulle aldrig våga.
Hon drömmer mardrömmar om döden som får mig att vekna,
totalt absurda små historier verkar aldrig blekna.
När allt är bra så blir hon rastlös och det märks direkt ett litet orosmoln,
då kommer alla mörka tankar och hon kommer smygandes, vi byter roll.
- Gaby and the Guns
de vet vad de snackar om.


heavy in your arms


du gör mig glad, du gör mig ledsen - du får mig att känna.

Miss Li - Oh boy


right now.

jag saknar dig.

weak


Jag kan inte förklara varför, därför begär jag inte att ni ska förstå, men just nu känner jag mig så jäkla ensam. Egentligen har jag absolut ingen anledning att känna så men det gör det inte mindre sant. Det känns som om något saknas, något riktigt viktigt. Jag ligger ensam i min säng och tänker på den bit som saknas. Jag är rädd för svaret på frågan, det vet jag själv, men för att gå vidare så måste jag nog ändå öppna ögonen och se sanningen för vad den är.

Jag vet att det är förvirrande, jag blir själv helt snurrig i huvudet. Därför ska jag nu släcka ner allt, blunda och försöka glömma det mesta förutom mina underbara drömmar. God natt!

The last song

Nu har jag precis sett The last song och jag känner mig lite extra ensam.
Jag trodde verkligen inte att jag skulle tycka den var bra men gud så fel man kan ha - den var nästan lika bra som Dagboken, A walk to remember och Remember me. Även om den till viss del är ganska förutsägbar så måste jag säga att jag blev förvånad. Gud vad bra den är!!

Efter att ha sett denna film så känner jag mig riktigt ensam ikväll,
förhoppningsvis så är jag inte ensam om att känna så.

finding a girlfriend


Idol 2010 - Jonathan Garcès

jag föll lite för honom i förrgår när han var med i Idol.

börjar bli sjuk

Just nu mår jag riktigt dåligt. Jag har feber, ont i halsen, huvudet och öronen och det känns som om min kropp väger 10 gånger så mycket som jag egentligen gör. Ja, det är nu ett faktum att jag har blivit sjuk. Fy vad jag hatar det, det kan inte komma mer olägligt. Fast imorgon så ska jag stanna hemma från skolan, vi har ändå bara en temadag som jag inte tror att jag kommer missa så mycket på.

Mange kommer några timmar imorgon och ska ta hand om mig, jag vill inte vara ensam när jag är sjuk. Vi ska bara umgås och jag ska tvinga honom att göra honungsvatten till mig - nått får han fan vara bra till ;) Haha, nej jag skämtar bara. Fast jag skulle vilja bli lite omhändertagen :)

Nu blir det lite tv och sen ska jag lägga mig, vi hörs!


06.30

Ingen borde behöva gå upp såhär tidigt, speciellt inte om man bara har sovit 1½ timme...

lycka.

"jag tycker om dig, jag trodde du visste det."

Just nu kan jag inte fokusera på att jag ska upp om fem timmar,
eller att jag borde stressa över allt möjligt.
Just nu är jag bara glad!

Tom Jones - She's a lady

jag vet inte varför, men jag blir riktigt pepp när jag hör denna.
nu vill jag dansa!

MUSIC


Martin Stenmarck - Everybody's changing


en hemlighet

Just i detta ögonblick, när jag skriver detta blogginlägg, så är jag lycklig. Jag var kanske inte lycklig igår och imorgon så kanske vardagen känns grå igen, fast just nu så är världens full av vackra färger.
Jag trivs med hela mitt liv för första gången på sju år, det känns bra. Skolan fungerar utmärkt och även om jag stressar inför tentor och uppgifter så kan jag ändå hitta lugnet bland tusen kaotiska tankar. Min klass är bättre än jag trodde och det känns verkligen rätt - mer rätt än på länge. Jag tycker om en annan människa på ett sätt som jag aldrig varit med om innan, som om världen faktiskt cirkulerar till viss del runt honom. Det känns också riktigt bra.

Mitt liv ligger i harmoni just denna kväll och hjärtat slår flera extra slag för att jag är så lycklig. Igår fick jag inte sova en blund, fast det gör inget eftersom det var antagligen den bästa natt jag varit med om. Nu ska jag lägga mig och krama om min ena kudde som inte luktar som mig, den luktar som någon annan - en doft som får mitt hjärta att slå två hundra slag i minuten och som skapar ett leende på mina läppar. Denna helg har varit en av de bästa någonsin och med det så säger jag god natt och dröm sött. Jag vet vem jag kommer drömma om...

broken

Open me up and you will see
I'm a gallery of broken hearts
I'm beyond repair, let me be
And give me back my broken parts

Just give me back my pieces
Just give them back to me please
Just give me back my pieces
And let me hold my broken parts


hat.

Jag har nog aldrig hatat henne så mycket som jag gör idag,
hon bara förstör det som gör mig glad.


life.


Remember me.

Gud vilken bra film, en av de bästa jag någonsin sett.
Robert Pattinson är lika snygg och fantastisk som vanligt,
i en film som har en riktigt laddad handling.
Alla borde se den och lära sig uppskatta det man har.
Vilken vacker och sorglig kärlekshistoria.


weheartit.com

jag flyger

just nu svävar jag på små rosa moln.
jag kan inte beskriva det på något annat sätt,
men gud vad bra det känns.

Chuck Bass

MUMS!

fem timmar

För första gången på ungefär en vecka så fick jag sova fem timmar inatt. Alla andra dagar denna vecka har jag fått sova max två timmar, vilket gör mig till en väldigt grinig människa just nu. Jag är trött, sur och arg på det mesta - jag kan inte hjälpa det. Fast på något konstigt sätt så är jag ändå glad. Nu ska jag borsta tänderna och sedan cykla till tåget. Ska möta upp Stephanie och sedan ska vi ha vår första föreläsning. Wish me luck!

Imogen heap - hide and seek


Supersugen

TV6 just nu...

schema


Nu har jag precis skrivit ner hela mitt höstschema i min kalender och det känns inte helt fel. För första gången sedan jag började skolan i första klass, om jag inte har helt fel för mig, så har jag faktiskt ett schema som jag tycker om det - vilket känns bra, riktigt bra.

Nu svävar jag på små rosa moln och jag kan med full ärlighet säga att jag antagligen aldrig har känt såhär. Jag är vänskaplig mot alla och det känns bra - bitterfittan är borta för tillfället. Nu njuter jag av glädjen i varje dag.

Nej, nu måste jag packa väskan och dra till plugget. Vi hörs!

Katrina and the waves - Walking om sunshine

jag har glömt att jag inte kan sova på nätterna,
jag har glömt att jag inte har en aning om var min föreläsning är imorgon,
jag har glömt att jag känner mig trött hela tiden,
jag har glömt att jag inte har ett enda fint plagg i min garderob.

Just nu är jag bara glad
jag dansar runt på mitt rum till denna låt & jag längtar till söndag!!

avstå från allt

Inte ens när det gällde det viktigaste i hennes liv, kärleken, hade hon lyckats gå hela vägen. Efter hennes första besvikelse gav hon sig aldrig mera hän totalt. Hon var rädd för plågan, förlusten, den oundvikliga skilsmässan. Just de sakerna fanns alltid med på kärlekens väg - och enda sättet att undvika dem var att avstå från att besträda den vägen.
För att slippa lida måste man också avstå från att älska.
- Paulo Coelho, Brida

Jag har lagt upp detta citat innan,
fast just nu känns det precis såhär.


RSS 2.0