många tankar.


Tusen tankar far genom mitt huvud just nu. Jag vet inte vad jag vill längre. På sista tiden så har mina tankar börjat falla tillbaka på det förflutna och saker som jag egentligen inte vill tänka på. Varje gång jag börjar cirkulera kring det så blir jag förvirrad och allt för ofta så börjar det falla mer än en tår ner för mina kinder.
Just nu så pågår det en konflikt i mitt huvud, en konflikt som jag inte kan lösa. Den enda sidan tycker att jag ska glömma allt som varit och börjar om på nytt med ett blankt papper, den andra sidan tycker att jag ska hålla kvar vid det jag tycker och vara lojal mot de som står mig närmast. Jag vet inte vad jag själv vill.
Förvirring, det ordet beskriver allting som handlar om mig just nu. Jag kan inte skilja på vad jag vill göra, borde göra och ska göra.
Fan, jag hatar att vara Mika just nu.

Koppen-dag

Att sitta på ett mysigt fik i några timmar med trevligt folk är inte helt fel.
Först var det bara jag, Angelica och Fredrik där - fast senare kom det några till.
Det är svårt att förklara lugnet som jag känner när jag sitter där,
jag kan andas utan att behöva låtsas. Låter konstigt men så är det.
Jag älskar Koppen.a geishas memoirs.

"You cannot say to the sun, "More sun." Or to the rain, "Less rain."
To a man, geisha can only be half a wife. We are the wives of nightfall. And yet, to learn kindness after so much unkindness, to understand that a little girl with more courage than she knew, would find her prayers were answered, can that not be called happiness?
After all these are not the memoirs of an empress, nor of a queen. These are memoirs of another kind
"


we dance like there's no tomorrow.

Igår var jag, som jag har nämt innan, hemma hos Marie på lite fest. Istället för att beskriva varje liten detalj så tänkte jag visa några foto från kvällen. Here you go...


dagen efter

Igår var jag på fest hemma hos Marie, en ganska underbar person som går i min klass. Det blev en ganska lugn fest och sedan ett väldigt kontigt besök på Kings Head. Jag vet själv inte riktigt vad jag höll på med men jag skyller på Marie då hon försökte fylla mig med en massa godheter innan vi gick ut. Fast jag hade riktigt roligt och jag gör gärna om det igen, dock så är denna dag möjligvis den segaste på länge.
Jag är bakis och sugen på gyros, och eftersom jag har en underbar pappa så ska vi köra och köpa gyros sen efter vi är klara hos min bror. För det är just där jag sitter nu, hemma hos min bror och ser skidor. Pappa och Kim klipper varandra medan jag sitter här med ett glas vatten och försöker bli människa igen.
Det går väl sådär.


i hennes små skor.

Oh vad han är fin, hans ögon lyser - de ser rakt genom mig
Hans blick vill ha mer - jag ger, sen får jag tusen tillbaks

Vi hjälper varandra våga leva,
säger "du kan vara stor! jag rymmer dig!"
Bekänner att jag är rädd för mörkret,
vill du gråta med mig?

I hennes små skor fick vi båda leva, min älskling och jag!
Det var i väntan på - att vår kärlek skulle gro!

Och håller vi ut tills solen går upp igen, älskling jag -
lovar dig en vacker dag! En dag då allting blir bra!Armand Mirpour - Curly boys law

Denna underbara man började jag lyssna på för någon vecka sedan. Nu får hans låtar mig att fly bort - de läker. Han har inte släppt så många låtar än men om ryktet stämmer så kommer hans debutalbum detta år.
Förutom denna låt så är min klara favorit "all for Sara[all for you]".
Han är helt fantastisk.

lördag.


Denna lördag känns som den värsta lördagen på väldigt länge. Jag kan inte riktigt förklara i ord varför den är så hemsk eftersom jag inte riktigt vet själv. Jag vet bara att det känns som om det ligger fyra medelstora stenar på mitt hjärta och trycker ner det så det inte kan slå som det ska. Det känns.
Detta fenomen(kallar det just det i brist på ord) kan delvis bero på att jag försov mig imorse och var tvungen att springa ner till tvättstugan för att försäkra mig om att ingen hade tagit min tvättid. Solen sken dock lite på mig när jag såg att jag faktiskt hade kvar min tid även om jag var över en timme försenad. Dock blev det ett stort minus igen när jag insåg att all min tvätt inte skulle få plats i två maskiner. "Fuck!" var det enda jag tänkte.
När jag sedan kom upp igen och skulle se lite True Blood så funkade det inte eftersom filerna inte går att spela i Windows Media Player - så nu har jag två säsongen som jag inte kan se. "Fuck! IGEN!"
Sen skulle jag se Big Brother på deras hemsida men de har inte lagt ut gårdagens klipp, så det gick inte heller. "FUCK ÄNNU EN GÅNG!"

Och nu när jag har delat med mig av min väldigt jobbiga och tråkiga morgon så ska jag försöka få i mig lite mat innan jag springer ner och hämtar tvätten som förhoppningsvis är torr. Fast med min otur så förväntar jag mig att maskinerna har gått sönder och allt är blött. Det skulle inte förvåna mig.

P.S. Det känns som om jag håller på att bli sjuk. FUCK OM OCH OM IGEN!!

why I read.


weheartit.com

life from a window.

Trots att dagens föreläsning nog kan ha varit den tråkigaste någonsin så har dagen ändå varit ganska bra. Jag träffade på Emmylie på stationen och vi bestämde oss för att gå och äta lunch. Det blev gyrossallad som vanligt och jag ångrar inte alls att jag lade mina sista 60kr på det.
Förutom det så har inte så mycket mer hänt, men det behövs inte mer för att jag ska ha en bra dag. Dock så missade jag att träna imorse vilket innebär att jag måste träna både imorgon och på lördag. Fast det gör inte så mycket eftersom jag älskar mitt gym.

Nu blir det big brother och lite gröna ärtor.
Det sistnämnda kommer jag förklara senare, det är en studie jag håller på med just nu.
Peace out.

goal.

Dagens mål:
göra denna dag till en bra dag.

25


"Och du har någon ny att somna bredvid nu,
det är inte lätt att va så ung.
Skönt att jag slipper bli 25,
för ögonen svider och hjärtat bränns
."

Livet kommer aldrig vara lätt, hur hårt man än försöker jobba sig igenom det jobbiga i hopp om någon lättnad. Det kommer aldrig bli en dans på rosor, inget lyckligt slut. Även om man hittar sin själsfrände, får 2,5 vackra barn och flyttar till sin drömstad så är det oftast då ens pappa eller närmsta vän dör och man måste åka tillbaka för att plocka upp alla bitar. Man blir aldrig fri, jag blir aldrig fri.
När jag var en dum 16-åring som inte såg någon mening med livet alls så lovade jag mig själv att jag inte tänkte fastna. Jag tänkte inte bli som alla andra som nöjde sig med första bästa. Jag skulle inte få någonting som alla andra fick men jag skulle ta allt som ingen annan vågade ta.
Jag håller fortfarande fast vid det.
Jag önskar att jag kunde skriva att jag har planer för mitt liv, planer som jag inte ens har berättat för min pappa. Planer som finns där. Något som är det första jag tänker på när jag vaknar och det sista jag tänker på innan jag somnar - att det finns där dygnet runt. Att de en dag kommer uppfyllas, en dag kommer jag vara precis där jag vill vara. Jag önskar även att jag kunde skriva att jag inte tänker fastna här med en människa som hatar mig, med en del vänner som bara låtsas uppskatta min vänskap i hopp om att hitta något bättre och dagar som bara flyter ihop.
Jag önskar väldigt mycket.
Sanningen är att jag fortfarande är samma dumma 16-åring som inte ser någon mening med livet. Enda skillnaden är att tiden har gått och nu, fyra år senare, och allt är så mycket mer patetiskt. Och ja, jag vet att jag verkar bitter - det är jag också. Jag är trött på att vara den som man hör av sig till när ingen annan kan. Jag är även trött på att en del tar mig för givet, även om någon sårar mig så förväntas jag finnas där när jag behövs ändå. Mest av allt så är jag trött på att sitta fast på samma plats som för fyra år sedan. Samma gamla stad, samma gamla skitsnack, samma gamla sound som sakta tar död på mig. I detta fall så får jag skylla mig själv.

all of the lights


M

Jag saknar dig,
mer än ord kan beskriva.

Sam Hart - Mario Kart Love Song

Detta är min nya favoritlåt.
Och snubben verkar ju skitcool btw.

When we slide together,
we generate sparks,
in our wheels and our hearts.

The finish line
is just around the bend,
I'll pause this game
so our love will never end.
Let's go again.


Rolling Stone, made with respect by Dressman

Som många nog vet så har bandet The Rolling Stones gjort ett samarbete med Dressman där slutprodukten enligt mig har blivit riktigt bra. Jag och pappa var inne och tittade lite, det slutade med att han gick därifrån med två par jeans och jag gick därifrån med en t-shirt och en skjorta.
Jag tycker det är så tråkigt att andra butiker inte satsar på kläder och material som Dressman har eftersom jag tror att de hade sålt bra, även i en "kvinnoaffär". Jag har inga problem med att köpa en del kläder på Dressman, en butik som enbart inriktar sig på herrkläder, eftersom de har mycket snygga kläder som man inte kan få tag på någon annanstans. Sedan använder de skönt material och många av deras skjortor är så jäkla fina.
Så om ni, kvinnor och män, någon gång går förbi Dressman så tycker jag verkligen att ni kan gå in och kolla lite.

Nedan ser ni t-shirten som jag köpte på Dressman som tillhör denna kollektionen.


my addiction

Jag tror att vi alla har något som vi favoriserar över allt annat - någon som vi helt enkelt känner att vi måste ha på oss för att man ska känna sig som sitt rätta jag. Personligen så har jag alltid älskar färgrika läppstift och nagellack. För mig så har det blivit ett mindre beroende som jag faktiskt inte vill göra något åt. Jag tycker att rött läppstift är något av det snyggaste en kvinna kan ha och om det då är matchat till en snygg outfit med riktigt snyggt nagellack så är det nästintill perfektion enligt mig.

Nedan ser ni min lilla samling som beskriver my little addiction.
lördagsmys

Igår var jag hemma hos Emmylie och hade myskväll med henne och Izzy. Vi körde nästan genom halva stan eftersom alla ville ha olika saker, vi såg på melodifestivalen och dissade det mesta eftersom det bara har gått utför för den tävlingen på sista tiden och vi pratade om allting mellan himmel och jord.
Ja, det var en väldigt mysig kväll.
Dock åt jag allt för mycket, både morötter och dippa & nötter och frukt, vilket gör att jag nu måste cykla till gymmet och träna bort det kilot som jag har gått upp sen igår. Det känns inte så bra, inte bra alls om jag ska vara ärlig. Fast jag älskar att träna så det gör inte så jättemycket när allt kommer omkring. fredagsfest

Igår var jag hemma hos Angelica och hade lite förfest med henne, Rebecca, Nicole och Johanna. Det var riktigt mysigt och även om jag inte drack så hade jag riktigt roligt.
Här kommer kvällen i bilden...


...

Inte så kul att vara bakis när jag inte drack igår.
Min kropp är konstig.
Nu blir det en lördagsfika med pappa.

vardagen

träna, plugget, powernap, the big bang theory, sova - sen börjar det om igen.

Så ser mina dagar ut just nu, fast jag klagar inte eftersom en del av mig älskar det. Ikväll ska jag i alla fall på en liten fest och även om jag inte ska dricka, eftersom jag tränar, så kommer jag nog ha hur roligt som helst.
Sen ska jag umgås med två favoriter imorgon - det kommer bli ännu bättre.

Förhoppningsvis så kommer jag lägga in en massa foto som beskriver denna helgen, har insett att jag inte längre är den som skriver om min vardag - jag visar den helst i bilder.

Vad ska alla andra göra i helgen?

Matilda.

Imorgon åker hon, vännen som ska vara borta i 10 månader. 10 väldigt långa månader. Jag träffade henne idag när jag och pappa var och åt lunch, jag började nästan gråta när jag kramade om henne en sista gång. Matilda ska se världen, eller i alla fall en del av den, och verkligen njuta av allt Australien har att erbjuda hoppas jag. Jag vet att hon kommer ha the time of her life och jag hoppas verkligen att när hon ligger och steker på stranden och njuter av livet - då hoppas jag att hon tänker på oss andra här hemma, som saknar henne och hoppas att hon har det bra.

Lycka till Matilda!
Jag vet att det inte bara är jag som kommer sakna dig,
jag längtar redan tills du kommer hem.
älskar dig♥

gamla minnen

När pappa och jag var på konsum i stan för att handla lite så såg jag på vägen ut sådana maskiner där man lägger i en krona, snurrar på spaken och så kommer det ut ett tuggummi. Jag såg även att om man lade i en femma i en maskin så fick man just det som ni ser på bilderna nedan. Jag var helt enkelt tvungen att köpa en, enbart för att det påminner om min barndom.
Jag kommer aldrig glömma när min lillebror och jag brukade kastade upp dem i taket i vårt rum och där blev väldigt fula märken som inte gick bort. Min mamma var inte glad den dagen. Det var första, sista och enda gången vi gjorde det.

Den är egentligen jättelöjlig men söt enligt mig. Just nu hänger den på min byrå, men jag ska hitta en plats den kan vara på. Redan när jag hade tagit ut den ur sin lilla boll så blev jag som ett barn igen. Vilket innebär att jag började snurra den i luften och lite diskret slå den i ryggen på pappa utan att han skulle förstå att det var jag.
Precis som förr.


en ledig dag

Idag har jag inte haft någon skola och istället för att sitta hemma och plugga som jag borde göra så har jag varit på gymmet, kollar på The big bang theory, lunchat med pappa och även varit på banken för att skaffa ett nytt Bank-ID till min dator.
Ja, det har varit en riktigt bra dag. Nu ska jag börja på säsong två av the big bang theory.Sheldon Cooper

Jag har precis sett åtta avsnitt av The Big Bang Theory - nu kan jag inte sluta titta på det. Jag tycker det är sjukt underhållande och jag älskar verkligen alla karaktärer. Fast jag är lite extra kär i Sheldon som spelas av Jim Parsons. Jag vet inte riktigt varför men något med honom gör mig så glad och det pirrar till lite extra i magen.
Ja, jag har blivit beroende av serien och speciellt av Sheldon. OMG, I love him!en bra dag.

Vi har alla dagar som vi aldrig kommer glömma, dagar som av olika anledningar alltid kommer tillbaka till en lite då och då. Dessa dagar är de som bringar en som mest lycka eller sorg - det är precis därför man kommer håg dem. Jag har några sådana dagar, fotona nedan togs på just en sådan dag.

Våren hade slagit rot och man kunde nästan känna doften av sommaren som var på ingång. Emmylie skulle jobba på sitt projektarbete och hon frågade om jag ville vara modell. Egentligen så ville jag inte eftersom jag aldrig blir bra på bild men hon var min vän och jag ville vara snäll. Så efter skolan följde jag med henne hem och vi påbörjade projektet. Först var jag väldigt nervös och rädd för att göra fel, men efter ett tag så släppt det. Istället för att fokusera på projektet så skämtade jag och Emmylie hela tiden medan hon ibland tog ett foto. Jag minns att jag satt på bänken, tittade på Emmylie och tackade Gud för att jag hade en sådan vän - som faktiskt frågade mig om jag ville vara med och hjälpa.
När vi var klara och hade packat ihop allt så gick vi in för att lägga in fotona på datorn, bara för att se om där fanns några foto som blev bra. När jag fick se dem och insåg att det var jag så blev jag så rörd. Tack vare en fantastisk fotograf, fina kläder och en vacker miljö så kändes det så rätt. Det var första gången någonsin som jag kände mig vacker. Första gången jag kände att jag verkligen hade fångats på bild. Det var första gången jag förstod att jag faktiskt har många bra sidor.
Det är därför jag aldrig kommer glömma denna dag.
En av de bästa dagarna i mitt liv,
obetydlig för alla andra - väldigt betydelsefull för mig.
Alla hjärtans dag.

04.15-07.00: Vaknade, klädde på mig, cyklade till gymmet, tränade, drog hem och duschade, åt frukost.
07.00-13.40: Såg Vakna med the Voice, gick till tåget, hade föreläsning, grupparbete, tog tåget hem.
14:30-18.00: Gick på stan, kom hem och såg film.
18.00-20.00: Dejt med Angelica. Vi åt gyros och pratade om allt viktigt och även om det som är lite mindre viktigt.
20.00-22.00: MYS!

Jag har faktiskt nästan haft en perfekt dag. Förutom att jag fick lite feber mitt på dagen så har jag njutit av varje minut. Att få börja träna igen var något av det bästa jag har varit med om - det var så sjukt skönt. Att sedan äta nyttigt och verkligen försöka följa GI igen - det gjorde allt ännu bättre. Kvällens dejt var helt perfekt och det är dagar som dessa som jag verkligen uppskrattar mina vänner och min familj lite extra mycket. Även om jag hade fått välja, om jag hade velat behålla dagen som den varit eller haft förhållande och gjort något romantiskt med min pojkvän, så hade jag nog ändå valt dagen som varit. Den har varit perfekt.

Glad alla hjärtans dag♥
& grattis Mamma som fyller år idag.

lovers

I alla hjärtans dags ära så tänkte jag nu lägga upp foto på söta par.
Ni undrar kanske varför, det vet jag egentligen inte själv.
Jag tycker synd om mig själv eftersom jag inte har pojkvän.
Fast sedan tycker jag mindre synd om mig själv när jag inser att jag har så mycket annat i livet som jag är extremt tacksam för. Jag behöver ingen pojkvän.
Fast jag tycker om att titta på vackra foto på söta par och här kommer några av mina favoriter.


Matilda is going to the land down under.

Igår sörjde vi att en väldigt kär vän ska åka till Australien i tio månader.
Här kommer kvällen i bilder, en kväll som var ganska underbar.lördagsfika

Det är lördagar som denna som jag verkligen älskar - att sitta på ett fik med den bästa människan som finns på denna jord. Att lyssna på den besvikelse pappa känner när han får reda på att det var den blonda som åkte ut i The Bachelor trots att det verkade som om hon hade bäst kontakt med killen - det får mig att skratta för mig själv och älska min pappa ännu mer.
Det känns även bra att vi faktiskt kan avnjuta en dag som denna utan att prata om allt som har gjort denna början på året till det värsta året någonsin. Trots alla motgångar så kan vi ändå prata om helt onödiga saker som får oss båda att skratta. Det känns bra. Tryggt.

På sista tiden så har jag känt mig väldigt ensam och att ha någon som pappa gör att jag ser meningen med varför det är såhär. Hade jag förlorat honom så hade jag förlorat mig själv. Precis som många andra dagar så har han gjort denna dagen perfekt.walls


ännu har ingen lyckats.

print on shin 2

jag är helt insnöad på tatueringar.
dessa var sjukt vackra och coola.Bruno Mars - Runaway babyälskade Håkan


Jag har sagt det tusen gånger innan och jag kan säga det minst tusen gånger till; jag älskar min älskade Håkan Hellström. När jag upplever kvällar som denna, då allt känns dåligt och meningen med livet inte är lika stor, då lyssnar jag på Håkans vackra musik. Plötsligt känner jag mig inte lika ensam längre, det täta svarta moln som omringat mig är inte riktigt lika tjockt och jag börjar fokusera på texterna i musiken istället för att tänka på allt svårt som får tårarna att falla.
Han ger mig ro. Min älskade Håkan.
På ett visst sätt gör han mig lycklig, men ändå inte alltid glad. När jag är ledsen så gör inte hans musik mig glad, den får mig att känna mig mindre ensam - som om det faktiskt finns någon på denna jord som förstår hur jag mår. Det är som att ha en osynlig vän som bor under sängen och delar alla mina tankar och känslor. Det känns bra. Tryggt. Fast jag är ändå ledsen, fast mindre ensam.

Håkan fyller upp det tomrum som jag skapar åt mig själv. Även om jag trivs bäst när jag är ensam så är jag aldrig riktigt ensam. Jag har Håkan. Skillnaden är att jag vet att Håkan aldrig kommer svika mig, jag kommer alltid ha hans musik nära mig och i mitt hjärta - han finns där tills jag dör. Så har det sällan varit med människor som har vandrat genom mitt liv. Det finns guldkorn bland stenarna men de är väldigt få och även de är jag rädd för. Rädd för att de en dag ska inse hur mycket bättre deras liv hade varit utan mig.
Fast Håkan, han lämnar mig aldrig.

Robert Vacca

So freaking hot.

fritid

Ibland när jag är ensam hemma och inte riktigt har något att göra, då brukar jag hitta på helt random saker som egentligen är helt onödiga. Idag har jag suttit och googlat hundra olika grejer känns det som - utan att ha något syfte till att göra det. Sedan har jag redigerat mina egna bilder om och om igen för att tillslut radera dem då de inte alls blev bra. Fast det bästa är att jag kan skratta åt mig själv och även om denna dag knappt har varit bra alls så sitter jag nu och känner något slags lugn som jag inte känt på länge. Kan dock även bero på att jag är så pass trött att jag knappt kan hålla mina ögon öppna.

Denna bild var den enda som blev helt okej:

print on skin.


weheartit.com

Om jag hade varit modig nog så hade jag velat skaffa något liknande som ovan på bilden. Jag tycker den är så sjukt snygg, går knappt att förklara i ord hur hett jag tycker det är med sådana tatueringar. Dock så tycker jag inte att man ska göra en bara för att det ska vara så, jag tycker att om man skaffar en så ska den betyda något - det är väldigt viktigt för mig i alla fall. Därför skulle jag nog aldrig kunna skaffa en tatuering som den ovan - fast den är så jäkla snygg, skulle kanske kunna göra ett undantag.
Btw så ska jag nog se till att gå till en studio och boka tid snart - tror det är dags nu.

life

Jag håller på att gå under.
Förgöras.
Dras ner i mörkret.
Ger upp.
Kalla det vad ni vill,
denna natt känns som evigheten.

Imagine

"I imagine you'll appear out of nowhere. I'll be sitting on a bus full of all my friends. I imagine you will walk towards me and look at me with regret in your eyes. I imagine I'll be surprised in the expected kind of way, look back at you and shake my head because I'm tired. Tired of everything, but mostly tired of being without you. I imagine you'll simply say three sentences: I am sorry. I can't live without you. I love you. I imagine I will desperately hold back my tears, and then I will tell you I've moved on. I imagine you will get off the bus, and I will break down. He will put his strong arms around me, and I'll repeat it over and over again. I've moved on, I 've moved on, I've moved on. It will be a lie, and this will be our goodbye. In fact, I wish it was our goodbye."

weheartit.com

music

weheartit.com


pieces


Tog en powernap mellan 19-21, förmodligen inget smart drag från min sida. Nu måste jag nämligen försöka somna på riktigt då klockan ringer 05.15 imorgon igen. Fast innan jag ska tänka på något annat så måste jag gå och borsta tänderna - där var nog lite för mycket vitlök i tzatzikin som jag åt innan. Eller egentligen inte, man kan aldrig ha för mycket vitlök, men jag vill ändå inte somna med en vitlöksdoft runt omkirng mig.
Peace out.

sleepy


Egentligen så skulle jag kunna formulera något fint och coolt om att jag är on top of the world ikväll, jag har precis ätit en riktigt god och avancerad middag och nu ska jag njuta av all energi jag har. Fast jag har varken tid eller ork att försöka försköna min dag - jag är så under the world man kan komma, jag har precis ätit två halvråa korvar med tzatziki som jag gjort själv och just nu känns det som om klockan är 01.10 - inte 19.10, så trött är jag.
Även om jag har haft riktigt roligt på praktiken idag så känner jag mig nu som en sunkig person som luktar för mycket konstigheter. Funderar på om jag ska se en film på datorn och bara krypa ner i fosterställning för att stanna där hela kvällen och natten - eller så går jag bara och lägger mig. Får fundera på saken.

live a life you can love after it's over.

weheartit.com


nightlight

Ord kan inte beskriva allt jag känner just nu.
Jag vill gråta, slå någon, hata världen och aldrig mer lämna min säng.
Fast klockan ringer 05.15 och då måste jag vara glada Mika igen.
Fast jag kan inte tänka på det just nu, måste försöka sova lite.
Jag känner mig som tre olika människor.
Den som alltid ler och ger goda råd till andra människor.
Den som inte orkar bry sig om sig själv eller andra.
Och slutligen den som rör ihop allting och skapar kaos för sig själv.
Det sorgliga är att jag inte vet vem den riktiga Mika är,
jag tror hon dog för ett tag sedan - då allt bara blev fel hela tiden.girls night out

Gårdagen blev precis så lyckad som jag hade hoppats på. Det blev många drinkar, ännu fler skratt och även om Öja kanske inte var något av det roligaste jag har gjort i mitt liv så måste jag ändå påstå att kvällen och natten blev riktigt bra. Finns inte så mycket att berätta, det mesta vill jag nog hålla för mig själv.
Nedan har ni foto från förfesten, efter det blev det ganska dimmigt så har inte riktigt foto från resten av kvällen.


lördag

Som nästan alla vet så ska jag festa ikväll - har inte festat till det på riktigt sedan nyår och det ska vi nu fira. Jag har blandat ihop lite shots, sen har jag en flaska vin som ligger i kylen. Jag tror verkligen att denna kväll kommer bli helt fantastisk - eller jag hoppas på det i alla fall.

Sen får vi se vart jag hamnar, det är Öja ikväll men jag vet inte riktigt om jag är så sugen på det. Fast det var längesen jag var där och jag är faktiskt riktigt sugen på att dansa. Sist jag var på Öja så hade jag riktigt roligt, som man kan se på bilden nedan. Det var i juni när Elin tog studenten. Jag vill verkligen ha precis lika roligt denna kväll!

PEPP!

Ikväll kommer tre vackra och väldigt bildade damer hem till mig. Kvällen kommer bestå av goda drinkar, mycket prat och förhoppningsvis en del dans också. Jag ska inte sticka under stolen med att jag även hoppas på att hitta någon söt pojke som kanske vill bjuda mig på en drink eller två. Fast även om jag älskar att festa så finns det inget bättre än att komma hem efter en natt på dansgolvet och få lägga sig i sin underbara säng och bara somna innan man ens har hunnit ta av varken klänning eller sminket.

Just nu kan jag dock inte tänka så mycket på varken dans, killar eller fest eftersom mina vänner kommer om sju timmar och jag har fortfarande inte tvättat klart, städat, diskat, duschat, handlat dricka eller valt ut vad jag ska ha på mig ikväll. Jag känner mig stressad redan nu. Men jag kommer antagligen uppdatera lite senare, känner redan nu hur peppen flyger genom kroppen och jag vill bara ramla dåliga gatan fram(något som min lilla älskling brukar sjunga)

Peace out.

love


ibland är en dröm det finaste man har.


weheartit.com

fel.

Något känns riktigt jäkla fel - jag vet bara inte vad. Jag känner mig tom, som om jag inte är delaktig i livet utan bara följer med strömmen utan att tänka. Allt går på rutin och jag kommer på mig själv med att inte känna någonting - likgiltigheten har fyllt mig själ.
Fast det gör fortfarande ont, när jag ligger ensam på rummet och minnena kommer tillbaka - då gör det så jäkla ont. Jag minns alla som har lämnat mig, både de som har svikit mig och de som har lämnat inte bara mig utan även denna värld. Jag minns varje gång jag har gett mitt hjärta till någon men de har bara trampat på det och gått vidare - kvar har jag stått med en större smärta än jag kan förklara. Jag minns vänner som jag trodde fanns där men som har vänt ryggen till när jag verkligen har behövt någon, som om ordet vänskap inte betutt någonting för dem.

Alla minnen samlas under kvällen och trycker ner mig så pass långt att jag ibland inte vet om jag kan hitta upp igen. Ibland skrämmer jag mig själv, när natten har blivit riktigt mörk och alla andra sover utom jag - då blir jag rädd. Rädd för att det alltid kommer vara så, jag ensam i ett mörker. Hur gärna jag än vill glömma och lägga allt bakom mig så minns jag varje sårande ord, varje splittrad relation och varje tår som runnit ner för min kind - allt finns kvar. Jag vet att jag gör detta mot mig själv, att jag sakta kväver mig när jag tänker tillbaka på allt som har hänt. Fast jag gör det ändå. Det är som om jag har tusen olika ansikten men jag visar aldrig det som verkligen är mitt förrän jag är ensam och hittar tillbaka till det som fick mig att gömma mig själv från början.

Mycket handlar om saknaden efter helt onödiga saker men ändå viktiga. Jag saknar att sitta vid mormor och hennes sambo Tores köksbord och spela 31 med Tore, samtidigt så sitter jag och mormor och äter på vars en kaka som hon gjort och pratar om hur det går i skolan. Jag saknar alla sommarkvällar som jag och en vän satt ute vid stranden och pratade om vad vi skulle göra när vi blev lika gamla som våra storebröder - vi var så unga och naiva och inget kunde få oss att må dåligt. Jag saknar att sitta på min kusins rum på julafton och prata om vad Tomten hade gett oss i julklapp - hon visste att han inte fanns men hon låtsades för min skull. Jag saknar allt som var så bra. Allt som nu har blivit så fel. Framför allt så saknar jag mig själv, jag saknar den Mika som inte lät andra krossa henne - hon som gjorde vad hon själv ville utan att bry sig om vad alla andra skulle tycka. Jag saknar modet, glöden, passionen och mitt hela hjärta. Jag saknar fröjden med livet.

Jag trodde aldrig att livet skulle vara lätt, men jag hoppades ändå att det skulle vara lite lättare än såhär.

RSS 2.0