tjock? mullig? smal?


JAG ÄR SÅ JÄKLA TRÖTT PÅ DAGENS IDEAL!!
Jag måste avreagera mig nu, så ni får alla ursäkta. Men jag är så jäkla arg på alla som trycker ner människor bara för att de är lite större. Jag har själv fått höra ett och annat, saker som har sårat mig. Jag förstår inte hur samhället kan utvecklats så mycket på alla plan förutom just denna. Hälsa, vikt och utseende är inte längre något normalt - det är en sjukdom!

Varför får inte alla se ut precis som de vill?
Vad gör att en människa är bättre än en annan? Har det med storleken att göra?

Jag har alltid varit större men det gör inte mig till en dum person. Jag har vänner, bra betyg och en ljus framtid framför mig. Jag är inte sämre än någon som väger 10kg för lite bara för att passa in inom samhällets ramar. Jag är hellre tjock och glad än smal och rädd för att äta minsta lilla salladsblad. För första gången någonsin så trivs jag faktiskt ganska bra med mig själv, varför kan folk inte låta mig vara nöjd?

Nej, jag är så trött på allt som har med tjock och smal att göra. Jag tycker att alla är vackra precis som de är, ingen ska behöva förändra sig själv bara för att sluta bli mobbade. Jag är arg på samhället som inte gör något åt det, jag är arg på föräldrar som inte lär sina barn att alla är vackra och jag är arg på barn som tycker det är kul att vara taskiga mot andra. DETTA MÅSTE FÅ ETT SLUT!

Tack för att jag fick avreagera mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0