Eclipse soundtrack


Till skillnad från New Moon, som innehöll några fantastiska låtar, så tycker jag tyvärr inte att Eclipse erbjuder samma sak. Det är precis som om låtarna är likgiltiga, de är gråa zoner på en ännu gråare bakgrund. New Moon-soundtracket hade låtar som Possibility av Lykke Li, Meet me on the equinox av Death Cab For Cutie och Satellite heart av Anya Marina. De tre låtarna är några av de bästa jag har hört, inte enbart inom film utan av all musik jag lyssnar på.

Detta soundtrack är inte alls på samma vis. Låtarna har inte känslor anknytna till dem. Det kan bero på att jag bara har sett filmen en gång, men låtarna funkar verkligen inte för mig. Muse, en personlig favorit för Stephenie Meyer, är alltid lika bra men denna låt är inte alls vad jag hade förväntat mig. Den funkar, men inte så bra som jag trodde att den skulle göra.

Där är två låtar som jag verkligen tycker sticker ut. De har något som tilltalar mig, något som får mig att vilja höra mer. Det är svårt att förklara, men de är mina favoriter. Vi tycker alla olika men dessa två tycker jag bäst om:
Florence and the Machine - Heavy in your arms

Fanfarlo - Atlas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0