matchreferat, IFK Ystad - Simrishamnbilder tagna från Ystadsallehanda, för att läsa referat gå in HÄR!

Igår spelade IFK Ystad ännu en match i YA-cupen och denna gång mötte de Simrishamn. Fast efter en del missade chanser och mål av bortalaget så såg det mörkt ut. För hur gärna IFK än ville vinna så fick de helt enkelt inte in bollen i mål. De hade två friläge, som de missade, och några bra frisparkar som tyvärr inte gick förbi Simrishamns målvakt. Fast tillslut så tog IFK steget fram och Amir gjorde 1-1 i slutminuterna.
                    Eftersom ett lag måste vinna och gå vidare så fick det bli straffar. Alla var på helspänn och nyfikna på vem som skulle få chansen. Tillslut stod det 3-3 och det var bara Christoffer kvar i IFK som inte hade lagt sin straff än. Alla var nervösa, hans pappa stod bredvid mig och jag kände hur hans hjärta pumpade, fast egentligen hade vi inte behövt vara nervösa. Christoffer går fram till straffpunkten, lägger rätt bollen och sedan sätter han den i mål med sådan självsäkerhet som bara rutinerade spelare har. IFK YSTAD VANN!!
                    Nu vet de inte vem de får nästa gång, fast på fredag är det dags igen - fast detta gång i serien. De ska möta Sövestad, ett lag som de har haft problem med innan, men jag ska dit och heja - förhoppningsvis blir det ännu en vinst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0