Nattens Begär av Sherrilyn Kenyon

Denna bok handlar om Amanda som lever ihop med sin familj som är en samling av häxor, medier och vampyrjägare. Det enda Amanda vill är att leva ett lugnt liv utanför hennes galna familj - fast ödet vill något helt annat. När hon blir misstagen för sin tvillingsyster så börjar ett spel på liv och död. Hon hamnar helt plötsligt i ett krig som pågått i flera hundra år mellan vampyrer och daimoner. Helt plötsligt vaknar hon upp i ett rum fastkedjad med en total främling. Främligen heter Kyrian av Thracia och han är en Mörk Jägare. Hans jobb är att döda vampyrer och daimoner som lever på människoblod. Just nu jagar han en daimon vid namn Desiderius som är just den person som kedjat fast dem tillsammans.
                   Förutom att försöka få av kedjorna så måste de även slåss mot den dragning som finns mellan dem, hur gärna de än vill så vet de båda att de aldrig kan vara tillsammans. Detta är en resa genom minnen, sorg, smärta och kärlek.

Om ni tyckte om Twilight så tror jag verkligen att denna bok är något för er. Till skillnad från Twilight som har en underliggande mening runt den första kärleken, så handlar Nattens begär mycket mer om lust och sex. Den är skriven på ett sätt som får en att vilja läsa vidare och ta reda på vad som händer. Fast den var lite förvirrande vid vissa stycken och man var tvungen att klura ut mycket själv för att få en klarhet över storyn. Fast det är bara vid några få tillfällen då allting inte beskrivs in i minsta detalj.
                       I grund och botten så är även denna en kärleksroman som fick mig att gråta i slutet. Den förmedlade känslan från blad till blad så bra att det kändes som om jag var en del av själva berättelsen. Jag rekommenderar verkligen denna bok, men man ska dock inte läsa den om man inte tycker om att läsa om övernaturliga saker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0