stormen är över

Igår var det verkligen storm ute och man kunde knappt förflytta sig utan att bli tagen av en snötornado. Eftersom jag bara hade leggins och klänning så höll jag på att bokstavligt talat frysa ihjäl. Fast jag kom hem efter jobbet och kunde värma mig under täcket.

Så nu sitter jag på jobbet igen fast idag skiner solen och kylan har försvunnit till viss del. Det är ganska segt eftersom det inte är många som känner för att handla böcker idag. Fast några har kommit in och gjort dagen lite roligare. Speciellt en man som pratade om hur mycket han älskar att resa - då berättade jag att jag ville till New York och sedan var han i extas. Han tyckte verkligen att jag skulle åka dit någon gång i livet, det är verkligen en upplevelse.

Snart är det dags att återgå till verkligheten. Fast innan jag gör det så ska jag njuta av lite Matt Morris och Melissa Horn för att stänga ute vardagen en stund till. Ikväll ska jag fika med Emmylie och kanske Elin, så då blir det kanske ett riktigt flummit blogginlägg, men jag lovar inget :)

Har alla haft en bra dag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0